Sextra Large - tematski stand up show u amfiteatru Doma mladih

Sextra Large, tematski stand up show, kao projekt započeo je još 2010. godine i do sada je rasprodao Comedy Club Studio Smijeha više od 100 puta, točnije, svaku predstavu. Nakon rasprodanih izvedbi, izvođači su odlučili pokrenuti projekt u kojem će u deset mjeseci nasmijati deset gradova Hrvatske, a nakon Zagreba, Šibenika, Rijeke i Siska, Sextra Large dolazi u Split!

Zanimljiva činjenica oko ovog stand up showa 'Sextra large' je ta da osim što je, kao i na ostalim showovima zabranjeno snimanje showa, ovaj put zabranjeno i fotografiranje jer uz to što pričaju o seksualnim temama, komičari su i odjeveni sukladno temi. A nastavno na sukladnost, svaki posjetitelj dobit će, uz večer smijeha, na poklon i kondome.

Sextra Large show me jako zabavlja jer publiku dira u one tabue na koje se smiju ali i sramežljivo hihoću, a mene stavlja izvan svakodnevnog konteksta i daje drugačiju sliku mene publici od onog što očekuju. Shvatit će svi oni koji dođu pogledati. Nakon toliko izvedbi čovjek bi pomislio da nam je ulazak u kostime prirodan ali i mi se hihoćemo i pravimo budalaštine u backstageu - komentirala je, uz smijeh, Marina Orsag.

'Sextra large' show dolazi u Amfiteatar Dom mladih u Splitu, 3. svibnja u 20.30 sati. Ulaznice su dostupne putem sustava Entrio ili na blagajni Amfiteatra Doma mladih. Nakon Splita, u planu su još Osijek, Zadar, Velika Gorica, Slavonski Brod, Karlovac i Dubrovnik.

Studio Smijeha prvi je comedy club u Hrvatskoj, a ove godine slavi svoj osmi rođendan, dok kao skupina izvrsnih stand up komičara postoji puno duže. Studio Smijeha producira preko 550 nastupa godišnje, u klubu ili van kluba, od kojih je 90% rasprodano. Komičari Studija Smijeha svakim nastupom se pobrinu da publika iz dvorane izađe nasmijana i napunjena pozitivnom energijom.

Voditeljica Studija Smijeha, Marina Orsag, osvojila je razne svjetske i regionalne nagrade poput Top 10 komičara svijeta by Jokenation 2015, Najbolji ženski adria stand up komičar 2013, Prvu nagradu publike na LENT festivalu 2014, Titulu Europskog heroja humora 2018.