Škrinja jubavi - gala koncert i autorska večer

Za kraj bogatog trogirskog kulturnog ljeta očekuje nas zasigurno najveća koncertna poslastica i autorska večer pod nazivom Škrinja jubavi, koja će se u kuli Kamerlengo održati u četvrtak, 10. rujna s početkom u 20.00 sati.

Riječ je o autorskoj večeri Vilme Neškovčin, autorice tekstova mnogih hrvatskih glazbenih hitova, koje pjevaju najpoznatija glazbena imena hrvatske estrade i čuvari hrvatske glazbene baštine, a s velikim zadovoljstvom odazvali su se nastupu u Trogiru.

U sklopu gala koncerta nastupit će  Tomislav Bralić i klapa Intrade, Mladen Grdović, Marko Škugor, Alen Slavica, Ivica Sikirić Ićo i mnogi drugi prijatelji,  a recitiranjem poezije večer će začiniti dramski prvak, kazališni, te televizijski i filmski glumac, Joško Ševo.

- Na svim našim koncertima publika zaista uživa u ovim najljepšim dalmatinskim stihovima no možda nisu znali da su ti iz pera Vilme Neškovčin. Prekrasna trogirska večer s pismom pod zvizdama i to još unutar kamenih zidina zasigurno su najljepša pozivnica na ovaj poetski koncert – rekao je Tomislav Bralić.

Na gala koncertu očekuje nas i posebna audio-vizualna produkcija zbog koje je broj ulaznica ograničen, a po cijeni od 50,00 kn mogu se nabaviti u Turističkoj zajednici Grada Trogira i putem sustava Eventima.