Spaladium Underground: Road 2 Moondance festival 2020

Moondance festival koji se već sedmu godinu održava u kuli Kamerlengo proglašen je najboljim hrvatskim techno festivalom tri godine za redom 2016g, 2017, 2018g., a Forbes magazin ga je uvrstio najbolje europske festivale koji se održavaju na neobičnim lokacijama. Velika je to pohvala i još veći izazov da se i u ovo vrijeme socijalnih distanciranja uspije organizirati događaj na vrhunskom nivou.

Nakon prošlogodišnje pauze,  Moondance se vraća u trogirsku Kulu Kamerlengo u subotu 1.8.2020. u posebnom izdanju pod nazivom Moondance festival 2020 Limited. Zbog ograničenog broja posjetitelja i COVID19 preporuka strogo je ograničen broj karata i za glavni event u Kuli Kamerlengo i kao za Moondnce Pirate boat.

Povratak omiljenog domaćeg festivala više je nego dobar razlog za jedan warm-up trening u Spaladium Undergroundu u sklopu road2moondance turneje.

Početak programa u Spaladium Undergroundu je u petak 26.6.2020. u 23h  a u ovom izdanju snage će ogledati Skeptik aka Pero Full House i predstavnik nove generacije DJ Jock.
Zanimljiva kombinacija ove dvije generacije garantira odličnu glazbu i dobru zabavu kako starijim tako i novim technoljupcima na prostranom podiju parkirališta Spaladium Arene na kojem je kapacitet ipak nažalost ograničen prema preporukama HZJZ.
No zato je i cijena “krizna” od 60Kn te vas organizator moli da čim prije ugrabite kartu i rezervirate mjesto online preko sustava ENTRIO i ADRIATICKET.
Zbog COVID preporuka podaci posjetitelja se prikupljaju i pri online kupnji i na ulazu kako bi naknadno svi gosti bili dostupni u slučaju “nedajbože”.
Naravno i na samom road2moondance eventu biti će moguće kupiti karte za Moondance festival 2020 po promo cijeni.
U sklopu epidemioloških mjera za sve koji dođu na party sa svojom maskom moći će kupiti jeftiniju kartu. Za one koji nemaju masku, karta će biti po punoj cijeni te će masku dobiti uz kartu.

"Molimo sve goste da odgovorno i savjesno poštuju preventivne mjere kako bi u ovom „novom normalnom“ uživali i u budućnosti i bili primjer drugima. Odgovorno ponašanje je na nama samima." - poručuju organizatori.

Organizatori svjesni odgovornosti u teškim prilikama za event industriju čak su i pooštrili Preporuke HZJZa za sprječavanje COVID 19 tijekom održavanja javnih okupljanja, kako bi sigurnost posjetitelja bila maksimalna.

- na ulazu evidencija svih gostiju zbog mogućnosti kasnijeg kontakta. Podaci se prikupljaju i pri online kupnji karata.
- mjerenje temperature na ulazu
- dezinfekcija ruku i cipela na ulazu
- UV sterilizacija na ulazu i na podiju (uništava sve bakterije i viruse)
- zaštitna ograda 5m od publike
- više od 4m2 po gostu, oznake na podu
- maksimalno 300 gostiju iako je otvoren prostor i smije do 500 ljudi.
- maska uključena u cijenu karte ili s popustom ukoliko je posjedujete

Preporuke za goste:
- nečistim rukama ne dodirivati lice, usta, nos i oči
- nositi maske
- držati fizički razmak 1.5m osim za obitelji