Spas od vrućine i gužve ovaj vikend potražite na 19. izdanju S.A.R.S. festivala

 

Ovaj vikend, 22. i 23. srpnja, kreće 19. izdanje S.A.R.S. festivala u Sinju, koje nam i ove godine donosi sjajna glazbena imena i vrhunsku zabavu na sinjskom Hipodromu. Ovogodišnje izdanje obogatit će  i Sajam gramofonskih ploča koji će biti otvoren za sve posjetitelje već u popodnevnim satima, kako bi glazbeni sladokusci na vrijeme mogli probrati svoje omiljene raritete i obogatiti kolekciju.

Obje festivalske večeri otvaraju domaće snage – Damir Gossain&Zemlja i Šetači,  publika će uživati u nastupima zvijezda u usponu, mladog i iznimnog talentiranog Ivana Španje aka Bore Balboe, te već svima poznate i omiljene ekipe iz šibenskog Bluvinila, a po prvi put u Sinju zasvirat će i kultne Letu Štuke. Usijanu atmosferu obećava nastup M.O.R.T.-ovaca koji svaku publiku očaraju svojom zaraznom energijom, a u Sinju su na domaćem terenu, pa je apsolutni party zajamčen. Za grand finale 19. S.A.R.S.-a pobrinut će se prekaljeni veterani – Kultur Shock, koji su osvojili srce Sinjana svojim nastupom od prije nekoliko godina, za koji se mnogi slažu da je bio najbolji u povijest festivala! Preostaje vam da dođete i sami se uvjerite u čaroliju senzacionalnih momaka iz Seattlea.

Ove godine u debeloj hladovini Hipodroma osiguran je i kamp za posjetitelje, a posjetitelji osvježenje tijekom dana mogu potražiti ili na gradskom bazenu ili u ledenoj Cetini, oboje je udaljeno manje od desetak minuta vožnje od kampa. Za one koji ulaznice nisu kupili ranije kroz sustav Adriaticketa, moći će ih kupiti na samom ulazu u festivalsku zonu, po cijeni od 70 kuna petak i 80 kuna za subotu. Prema tome, ako ste željni dobre zabave i vrhunske svirke, ovaj vikend pravac Sinj!

Više informacija potražite na službenim kanalima festivala facebook.com/sarssinj i sars-festival.com