Splitski bend Djigibaoo ima zanimljiv singl i spot "Paranoje"

Bend Djigibaoo predvodnik je svojevrsnog novog glazbenog vala u Splitu, a nakon nekoliko samostalnih singlova sada publici predstavljaju novu pjesmu. Radi se o singlu "Paranoje", koji je uvod u njihov prvi studijski album "Ko to zna?". 

Bend je pjesmu snimao u Muzičkom centru Pavarotti u suradnji s producentom Sašom Karabatkom. Autor teksta je frontman Petar Stolnik, koji zajedno s ostatkom benda potpisuje glazbu i aranžman. Videospot je djelo redatelja Marina Vrce uz kameru Luke Eterovića, a za miks i master pjesme je zaslužan Tomislav Miladinović iz benda Rezereve.


"Kao bend, tj. 3/4 benda se znamo skoro pa 100 godina, a tek smo malo prije dolaska Tomislava Ćurića u bend postali ozbiljniji i počeli smo grist za ono što želimo. Godina dana u podrumu i konstantni rad doveli su nas do zaključka da je vrijeme za prvu bebu. I tako mic po mic i uz dobru ekipu eto nas!", ističu Djigibaoo.

Djigibaoo su bend već dobro poznat na splitskoj sceni, a članovi benda su: Petar Stolnik (frontmen i gitara), Antonio Šabić (lead gitara), Ivan Malenica (bass gitara) i Tomislav Ćurić (bubnjevi).

FOTO: Barbara Čolak