Stanton Warriorsi na Bačvice Beach festivalu

Dvojac Dominic Butler i Mark Yardley poznatiji kao Stanton Warriors drugi su headlineri ovogodišnjeg Bačvice Beach festivala na istoimenoj splitskoj plaži koji se održava 01. i 02. kolovoza. Jedni od najboljih DJ-a, producenata i remiksera svih vremena svoje glazbeno stvaralaštvo opisuju kao eklektični miks funka, apstraktnog hip-hopa, underground housea, elektra, dubstepa i breakbeata čime razvijaju prepoznatljiv zvuk koji ih čini zanimljivim za slušatelje raznih žanrova.

Headlineri ovogodišnjeg Ultra Music Festivala u Miamiu imaju jedan i jedini cilj, a to je rasplesati ljude. Dobitnici su najprestižnije nagrade Breakspoll u kategorijama „Najbolji DJ-i, najbolja kompilacija i najbolji album“, vlasnici najprodavanijeg breakbeat miksa svih vremena, pobjednici izbora Dancestara, Muzik Magazinea i TimeOuta, a nije ništa manje bitan i plasman među 50 najboljih svjetskih remixera svih vremena po DJ Magu, kao i ulazak u Top 100 DJ Maga.

Festival kojemu je ovo drugo izdanje ima epitet najmokrijeg beach događaja na Jadranu ovoga ljeta, te će uz već najavljenog baruna techno glazbe, Britanca, Dave Clarkea 01.08., bristolski breakbeat pioniri Stanton Warriorsi nastupiti dan poslije, 02.08.

Ovo im je premijerni nastup u Dalmaciji, na za njih idealnoj ljetnoj lokaciji, te su svojim dolaskom pravo osvježenje na domaćoj festivalskoj ponudi.

Promotivna turneja Road 2 Bačvice Beach festival započinje 01. svibnja u makarskoj diskoteci Plaža gdje će gostovati Pero-Fullhouse, Miss Slave, Jolly Joke, Galinac Galinac i Marijan Babicz.

U prodaji su od danas i standardne dvodnevne ulaznice za Hrvatsku i ex Yu države po cijeni od 119 kn u sustavu www.entrio.hr , dok se popis fizičkih prodajnih mjesta nalazi na www.entrio.hr/outlets