Sterotrip objavio svoj prvi spot “Suze, krv i znoj”

Objavljen je spot za pjesmu "Suze, krv i znoj", prvi singl splitskog alternativnog-rock benda Stereotrip kojim najavljuju svoj debitantski album koji će do kraja godine izdati za splitsku diskografsku kuću Street Pulse Music. Glazbu i aranžman za pjesmu potpisuju svi članovi benda: Marko Petrović - vokal, bas gitara, Roko Leni Ukić - bubanj, Ante Madunić - gitara i Antonio Vuletić - klavijature, a Petrović je autor teksta. Spot je režirao i montirao zagrebački redatelj i glazbenik Dinko Čvorić (Doringo).

Stereotrip je počeo s radom krajem 2019. godine, a bend su oformili Marko Petrović i Roko Leni Ukić kojima su se ostali spomenuti članovi pridružili nešto kasnije. Krajem prošle godine bend je u mostarskom studiju "Pavarotti" snimio album na kojem će se naći 11 pjesama, a materijal je miksao i masterirao Ivan Božanić (Pips Chips & Videoclips) u zagrebačkom studiju "Dan mrak".
 
 
 
22. lipnja bend kreće na svoju prvu samostalnu turneju, a evo i prvih potvrđenih datuma i lokacija gdje ih možete poslušati ovog ljeta:
 
22.06. Tvrđava Knin w/ Let3
25.06. Vrlika Lake Fest
23.07. Paiz Music Festival, Stari Grad - Hvar
29.07. Mariner's Pub, Ploče
06.08. Opuzen
20.08. Pučišća, Brač