Sve je spremno za koncert Prljavog kazališta na Barbarincu

Još nas sati dijele do velikog koncerta Prljavog kazališta na otoku Barbarinac. Island of Love spreman je za prve goste u novom ruhu. Koncert se održava sutra, 21. lipnja.. Izvrsna vijest za sve posjetitelje da je sutra omogućen besplatan prijevoz brodom od 22 sata nadalje iz Sportske luke Mornar u Splitu.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr / https://entr.io/IslandOfLove

Bend će sutra po dolasku u Split u ranim popodnevnim satima odraditi tonsku probu, a kako smo doznali i među njima valada veliko uzbuđenje pred nastup. Kako uvijek ističu, splitska publika i oni vole se javno.

Jedan od najvećih plesnih podija u Dalmaciji ovog će ljeta biti mjesto novih susreta i uspomena. Island Of Love se prostire na 6400 m2. Čak 72 eventa ovog će ljeta posjetiti tisuće gostiju željnih dobrih provoda. Okružen kristalnim azurnim morem, ima prirodnu hladovinu i izvrsno je mjesto na kojem ćemo ovog ljeta provoditi zalaske sunca i noćnu zabavu. Vrhunska produkcija i najveći plesni podij jedinstveni su novitet u hrvatskoj ponudi. Šank se prostire na čak 35 metara, a posebno uređeni VIP dio izvrsno se uklopio u otok koji će svojim akcijama tijekom ljeta itekako brinuti o prirodi i podizanju ekološke svijesti kod gostiju.

Nakon sutrašnjeg nastupa Prljavog kazališta,  jedan od najboljih DJ-a Chris Willsman nastupit će u petak, 23. lipnja. On dolazi iz pop rock svijeta, no njegovi setovi su u stilu electro – house scene. Mase osvaja zaraznim party zvukovima, a njegovi su nastupi energični i izrazito plesni.

Zabava se nastavlja uz Disco inferno  i u subotu. 24. lipnja dok će regionalne zvijezde Voyage i Nucci nastupiti u nedjelju 25. lipnja.

Barbarinac je u prošlosti bio mjesto gdje su se odvijale razne zabave, ali zabave koje su uglavnom pohodili domaći gosti. Od ovog ljeta on postaje mjesto zabave za sve brojnije turiste. Sunset Seasion su ekskluzivni eventi koji će se održati nekoliko puta tijekom ljeta. Barbarinac IN concert su večeri u kojima će se održavati koncerti hrvatskih i inozemnih zvijezda. Magestic Nights su pak večeri u kojima će nastupati izvođači iz regije. Summer Nights su pak večeri koji će činiti 70 % ovogodišnje ljetne ponude. Koncept je ovo koji će zadovoljiti sve željne klupske glazbe, a koja se može čuti i na radio postajama.

Island Of Love novo je mjesto koje ovog ljeta nikoga neće ostaviti ravnodušnim.