Tjedan dana do treće 'Rive'

Zagrijavanje za Discotheque Rivu 2012 je već počelo. DJ David Morales, uz Sebastiana Ingrossa headliner ovogodišnjeg izdanja „Rive“, je na glazbeno tržište izbacio treći singl sa svog posljednjeg albuma „Changes“, prikladno nazvan „Stay“, kao najavu svog nastupa u petak, 10. kolovoza, u Splitu. A da se ne bi samo zagrijavali kod kuće, u četvrtak, 9. kolovoza, organizatori Discotheque Rive i Totalni FM građanima i njihovim gostima poklanjaju Super Disco.fm Night kroz koju će nas od 19 sati pa sve do 1 ujutro voditi DJ Lucca Montecchi  uz bezvremene hitove 60-ih, 70-ih i 80-ih.

Ukoliko još postoje oni koji nisu čuli za Discotheque Rivu, ponovit ćemo da je ovo treće izdanje glazbenog spektakla koji će od splitske Rive 10. kolovoza napraviti najveći plesni podij klupske glazbe. Glavni headlineri su već spomenuti DJ-evi Sebastian Ingrosso iz, sad već bivše, Swedish House Mafie i David Morales, a uz njih će nastupiti resident DJ Pille i još mnogi regionalni DJ-evi. Program počinje u 19 sati, trajat će do 4 sata nakon čega neumorni mogu produžiti u klub Imperium koji se nalazi samo nekoliko minuta hoda od glavnog mjesta događanja i pruža prekrasan pogled na Rivu i Palaču.

Od 01. kolovoza redovne cijene ulaznica su 220kn, fan pit dođe 320kn, dok ćete za jednu od tri VIP zone morati izdvojiti 700kn. Ulaznice možete kupiti svakim danom od 10h-24h u prodajnom šatoru na Rivi, te u sustavu Eventima i Port.hr.