Trogirsko ljeto zagrijat će brojni izvođači KulaKula Festivala!

KulaKula Festival donosi bogato kulturno ljeto u Trogir uz kazališne predstave, Frajle, Rundeka, Gorana Baru, Edu Maajku, Nenu Belana i CAMBI.

Glazbeni festival koji je prošle sezone završio sa sva tri rasprodana dana održat će se ovog ljeta 0d 06.-08.08. na već dobro poznatim lokacijama - bazenu hotela Brown Beach House i impresivnoj Kuli Kamerlengo u Trogiru.

Ovogodišnje izdanje festivala donosi zaista zanimljiv i šarolik popis izvođača koji su mamac za provesti vikend u kolovozu u ovom gradiću koji je dio baštine UNESCO-a i jedna od najpoželjnijih destinacija na našoj obali.

Organizatori su kao uvod u glavni program za ovo ljeto pripremili i off program na čijem repertoaru će se naći koncert Darko Rundek Kvarteta, hrvatska premijera monodrame "Vla - Vla -Vlajland" Ivana Lea Leme u kojoj nastupa Ecija Ojdanić, te Cabaret "Preko Veze" kazališta Moruzgva i Kerempuh s Anom Begić, Milom Elegović, Anom Maras Harmander i Lindom Begonja.

 

Glavni dio festivala održat će se u kolovozu, a svima omiljena regionalna senzacija The Frajle nastupit će 06.08. na pool partyu za koji su prošle godine ulaznice planule čak mjesec dana prije održavanja.

 

Što se tiče glavne pozornice u Kuli Kamerlengo, ona će 07.08. postati poprište rock i hip hop spektakla čiji su glavni akteri Goran Bare & Majke i Edo Maajka. Subota, 08.08. rezervirana je za topli mediteranski pop zvuk uz novi rebrandirani CAMBI. i Nenu Belana i njegove Fiumense.

Ulaznice su već danas u prodaji preko sustava entrio.hr, a više informacija potražite na Facebook i Instagram stranici festivala.

 FOTO: Niko Goga