U Kaštelima prašio rock na KRV-i

U petak i subotu, 10. i 11. kolovoza u Kaštel Lukšiću, održane su večeri rocka domaćih i stranih bendova. KRV, Kaštelanske rock večeri, okupile su publiku svih naraštaja. Gosti iz Kaštela i okolice su u dvije večeri mogli poslušati mlade, tek afirmirane bendove, ali i one s dugogodišnjim stažom na sceni.

Tako su prvu večer nastupili Revolted (Kaštela), Antibiotik (Kaštela), Last Man Standing (Split), Stimulans (Split) te Pero Defformero (Novi Sad), a drugu Hangin' Village (Split), Flying Head (Split), Mjesni Odbor (Šolta), L'Kok (Šibenik) te prepoznati Elemental (Zagreb). Za besplatan upad, odličan razglas a još bolje ćevape pobrinuo se Trokut mladih Kaštela u sklopu Kaštelanskog kulturnog ljeta i Međunarodnog tjedna mladih, koji organizira Savjet mladih Grada.

Do 2 sata iza ponoći skakalo se, plesalo, ispijalo pivu i uživalo u ljetnoj rock večeri. Mladi volonteri odradili su odličan posao, iz udruge kažu da je sve proteklo kako je zamišljeno bez ijednog propusta. Naprotiv, toliko je neočekivano dobro ispalo da se ova organizacija i KRV očekuju i 2013. godine. Kaštelanske rock večeri otvorile su tradiciju koja će obilježiti svako naredno ljeto.