Ulaznice za San sustipanske noći u prodaji

Za sve one koji nikako da dočekaju noćne čarolije na Sustipanu kada će 1. srpnja nastupiti Amira Medunjanin, a večer kasnije, Jinxi, evo dobre vijesti - konačno kreće prodaja ulaznica!

Po cijeni od 90 kuna, ulaznice za svaku od večeri Sna sustipanske noći možete potražiti u restoranu "Corte Maltese" (Obrov 7, iza ribarnice), u sustavu Croatia ticketsa, Adria ticketa ili pak preko web stranice ritamprodukcija.com.

Kraljica sevdaha, Sarajka Amira Medunjanin u Splitu će održati prvi samostalni nastup iako je Splićane već osvojila prošle godine na Runjićevim večerima kada je sve ostavila bez daha otpjevavši "Stine" i "Piva klapa ispod volta".

- Prvi put nastupam u gradu s kojim dugi niz godina imam posebnu vezu. Bio mi je kao neka vrsta lijeka, terapije za dušu, tamo onih devedesetih. Nadam se da ću se barem malo moći odužiti za sve ono što su mi taj grad i prijatelji pružili – poručila je Amira splitskoj publici.

Drugi izvođač ovogodišnjeg Sna sustipanske noći, Jinxi, najavljuju poseban set koji će uključivati unplugged dio, kao i neke pjesme iz repertoara benda koje nisu izvođene u Splitu više od deset godina, uz naravno, neke nove stvari koje će zasigurno publika zavoljeti.

Za one željne relaksacije biti će postavljeno mnoštvo dekica, a slobodni ste ponijeti i možda neku svoju najdražu, dok za one spremne za lagani plesnjak u pozadinskom dijelu biti će visokih stolova gdje će se moći nasloniti piće i plesuckati.