Umjetničko-modna humanitarna akcija za splitski KBC

Umjetničko-modna manifestacija, s predznakom humanitarna „Mali grad-veliko srce“ održat će se danas u splitskoj „Galeriji Ivan Meštrović“. S početkom u 18 sati, organizatori Likovne udruge ART More i Poliklinika Štitnjača-Leptir, priredit će aukciju umjetničkih slika, te aukciju haljina mladog kreatora Vedrana Sardelića. Sva prikupljena sredstva namijenjena su uređenju Odjela gastroenterologije Kliničkog bolničkog centra Split.

Petar Škare, ispred organizatora Poliklinike Štitnjača-Leptir, naglašava kako je ovo završni dio akcije sakupljanja sredstava potrebnih za uređenje i nove aparate neophodne bolničkom odjelu, pa se nada i dobrom odazivu publike, jer Splićani su odavno poznati kao ljudi – velikog srca.

Na aukciji će biti djela slikara Dubravke Vojnović, Rudija Milata i Gorana Kuzmanića, svi članova Udruge ART More. Što se pak onog modnog dijela same večeri tiče, mladi kreator će se predstaviti sa deset haljina, a osim manekenki u ulozi modela naći će se i mlada gimnastičarka, olimpijka Ana Đerek!

U zabavnom dijelu ove značajne manifestacije nastupit će Meri Cetinić, Ana Opačak, Johnny Gitara, KUD Filip Dević, te mlade pjevačke nade: Albina Grčić, Nikolina Pelaić i Sandra Poljak, sve pod voditeljskom palicom Sandre Barčot.