Underworld i Fatboy Slim na Rivi!

Iako su organizatori (po prvi put dvodnevne) Discoteque Rive bili odlučili publiku držati 'na vatri' sve do 28. svibnja, informacija koju smo ekskluzivno donijeli još prije tjedan dana pokazala se točna. Izvođači koje su rezervirali u Urbanom momentu su - Fatboy Slim (8.8.) i dvojac Underworld (9.8.)!

Britanski Underworld po prvi put stižu u Hrvatsku, a pošto se radi o 'najskupljoj igrački elektronske glazba', koje u pravilu prati iznimna produkcija cijena najjeftinijih ulaznica (koje u prodaju kreću 3. lipnja) biti će 150 kuna, a za Fatboy Slima 100 kuna. Majstori svirki uživo, Underworld (Karl Hyde i Rick Smith) gažu su imali i na Olimpijadi u Londonu, a planetarnu popularnost postigli su još 1996. godine pjesmom "Born Slippy", koju su snimili za hit film "Trainspotting".

A nakon Umaga, Zrća i kluba "Revlin" u Dubrovniku Fatboy Slim stiže i u Split. Ova DJ zvijezda, jedno je od najvećih imena u povijesti elektroničke plesne glazbe, jer malo tko ne zna za "Dub Be Good To Me", "Praise You", a posebno "Right About Now, Funk Soul Brother". Prvi je DJ koji je rasprodavao festivale, klubove, stadione, arene, ali i plaže diljem svijeta. Njegov rekord iz Brightona 2002. godine, kada je na plaži skupio čak 250 tisuća ljudi nitko kasnije nije srušio.

A sve ovo dan nakon što 7. kolovoza Prodigy razdrma bivšu vojarnu Bribirskih knezova u sklopu Terranea. Uf...