Veliko koncertno slavlje 50 godina karijere: Željko Bebek i službeno rasprodao splitske Gripe

Željko Bebek je rasprodao puni kapacitet dvorane Gripe, gdje će sa splitskom publikom ove subote 16. ožujka proslaviti velikih 50 godina karijere. “Neizmjerno vam hvala! Jedva čekamo da stanemo pred vas i priredimo rock koncert za pamćenje” poručuje.

Nakon što je prije nekoliko dana objavljeno kako je rasprodan dosadašnji kontingent ulaznica za ovaj koncert, zbog velikog interesa u prodaju su puštene ulaznice za južnu tribinu, koje su u potpunosti rasprodane u kratkom roku.

Željko Bebek uživo u Splitu, 2019. godine:
https://youtu.be/dsQqb0pie74?si=c2O_s-XV876i9UH9

Kroz desetljeća glazbene aktivnosti, Željko Bebek je ostavio neizbrisiv trag na regionalnoj sceni - njegov je glas obilježio prvih deset godina benda Bijelo Dugme, kada su nastali evergreeni na koje publika nikada nije bila imuna, a njegova samostalna karijera također je ispunjena hitovima koji su ne samo oblikovali glazbenu povijest, već postali neizostavan dio naših života.

Svoje glazbeno bogatstvo koje se prostire kroz 50 godina dugu karijeru uživo je predstavio  energičnim trosatnim koncertom u zagrebačkoj Areni, 28. listopada, kao prvom stanicom koncertne turneje kojom je dalje po Hrvatskoj i regiji nastavio slaviti ovu jubilarnu brojku.

Koncertni show donosi i u Split, 16. ožujka u SC Gripe, gdje će s publikom podijeliti nezaobilazne hitove koji su ispisali glazbenu povijest ovih prostora. Pomno birana setlista donosi neizostavne pjesme i favorite, kao što su “Ne spavaj mala moja”, “Šta je meni ovo trebalo”, “Oprosti mi što te volim”, “Tijana”, “Da je sreće bilo” ili “Žuta ruža”. Dinamični karizmatik prepoznatljivog eksplozivnog i hrapavog glasa nastupit će zajedno sa svojim pratećim bendom, čiji član je i njegov sin Zvonimir Bebek.

Željko Bebek komentira fotografije iz bogate karijere: "Ovo je prava poza rockera":

https://youtu.be/3Djjm6rb7Vs

Koncert u SC Gripe je službeno rasprodan te se mole posjetitelji da na koncert dođu na vrijeme, zbog očekivanih gužvi. Kako navodi organizator Baba Production, vrata dvorane otvaraju se u 19 sati, a koncert će početi u 20:45 sati.

Željko Bebek:

http://www.bebek.hr/

https://www.facebook.com/bebekfanpage

https://www.instagram.com/zeljkobebek/