"Vještice" zovu na plesni podij

Ukoliko američka “Noć vještica” i nije blagdan kojeg slavite već ste vjerni našim maškarama u veljači, nema razloga da svejedno taj dan ne iskoritite za dobar provod. Najveći party povodom Halloweena u Hrvatskoj, dogoditi će se 31.10. u dvorani KK Split s početkom u 22 sata. Uz vrhunski razglas i rasvjetu, publiku očekuju i vrhunski DJ-i koji garantiraju odličnu zabavu do jutarnjih sati, a potvrđen je prvi headliner - Oxia, jedan od najpoznatijih francuskih techno/electro/house DJ-eva i producenata te rado viđen gost u Dalmaciji.

Prvi nastup u ovim krajevima imao je prije 10 godina u Aurori, na poznatom party-u s Umekom. Pravim imenom Olivier Raymond, Oxia je poznat kako po brojnim kvalitetnim samostalnim izdanjima, tako i po suradnji sa svojim francuskim kolegama, kao što su npr. The Hacker, Laurent Garnier, Miss Kittin, Kiko i drugi. Možemo slobodno reći da je Oxia mezimac domaće scene, te da na ovim prostorima uživa status prave zvijezde.

Osim Oxie, na partyju će se pojaviti još zvučnih imena techno/electro/house glazbene scene… pa je pravi čas da već sada kupite early bird ulaznice po cijeni od samo 50 kuna. Za one koji budu čekali platit će je 20, te na dan partya čak 40 kuna više. Detalje pronađite na Facebook eventu “Electric Halloweena”.