Vodimo vas na KulaKula festival!

Još nas nekoliko dana dijeli od jednog od najpoželjnijih ljetnih festivala koji će se održati u Trogiru od 6. do 8. kolovoza 2020.

Festival će u četvrtak 06.08. otvoriti regionalna senzacija The Frajle , a u petak nas u Kuli Kamerlengo očekuje rock spektakl uz Gorana Baru i njegove Majke. Subota 08.08. rezervirana je za pravi mediteranski pop uz novi, rebrandirani CAMBI  i trenutno hiperproduktivnog Nenu Belana koji će uz svoje Fiumense izvesti neke od svojih najvećih hitova.

Sukladno nedavno propisanim novim mjerama za održavanje događaja , kapacitet festivala biti će smanjen pa će pod vedrim nebom u trogirskoj Kuli zapjevati i zaplesati zaista samo oni koji požure po svoje ulaznice kojih je sve manje kažu nam organizatori.

Ulaznice potražite u sustavu entrio.hr, a više informacija na Facebook i Instagram stranici festivala.

NAGRADNA IGRA 
Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko festivalskih ulaznica  za drugi i treći dan festivala, a sve što morate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje i zajedno sa svojim podacima poslati na karte@split.com.hr i navesti koji dan želite ići.

Nagradno pitanje glasi: Tko je prošle godine nastupio na pool partyu u  hotelu Brown Beach House  u sklupu KULAKULA festivala?

 

P.S. Dobitnicima se javimo na mail u petak u 15 h.