Vodimo vas na sedmi "San sustipanske noći"

Sedmi "San sustipanske noći" ovog četvrtka otvara Neno Belan i Mediteran Orchestra, a organizatori iz Ritam produkcije u prodaju su pustili posljednjih 200 ulaznica za ovu pravu glazbenu poslasticu za koju se uz njegove Fiumense uvježbavaju još jedna akustična gitara, gudački kvartet, klapa, harmonika i mandolina, i udaraljke.

S obzirom da su pri kraju i ulaznice za petak, kad na Sustipanu svira Maksim Mrvica s pratećim bendom koji ga prati na svjetskoj turneji, nema sumnje kako će i ovog puta popularna glazbena manifestacija biti rasprodana kao što je bio slučaj prošlih godina. Uz predstavljanje novog albuma "New Silk Road" Mrvica će pred splitskom publikom izvesti i svoje najpoznatije crossover obrade zahvaljujući kojima je postao faca diljem svijeta.


Možete okušati i sreću, pa se prijaviti za sudjelovanje u našoj nagradnoj igri. Nema nagradnih pitanja, dovoljno je na naš email karte(a)split.com.hr poslati svoje podatke, a sretne dobitnike ćemo tijekom srijede o načinu preuzimanja obavijestiti emailom.


Ulaznice: Restoran Corto Maltese freestyle food, sustavi AgentCash, Adriaticket i Croatia Tickets
12.07. Neno Belan - 130 kuna
13.07. Maksim Mrvica - 220 kuna