Zasviraj na 4. Kaštelanskim rock večerima

4. Kaštelanske rock večeri održat će se 7., 8. i 9. kolovoza. I ove godine demo bendovi će dobiti priliku predstaviti se publici uz bok renomiranim glazbenicima, a bogat dodatni program ponudit će po nešto za svačiji ukus. 

Otvorene su prijave za sudjelovanje, a prijaviti se mogu bendovi, kantautori, rock, pop i soul izvođači, DJ-evi, akustik bendovi, solo akustik izvođači, cover bendovi, kao i svi ostali bendovi i glazbenici koji se ne uklapaju u gore navedene žanrove a željeli bi nastupiti na K.R.V.-i i svoj rad predstaviti publici. Putem natjecanja koja će se prvog dana festivala organizirati u sviranju gitare, vokalnim izvedbama, sviranju bongosa (ovisno o prijavama), pobjednici će dobiti priliku nastupa na drugoj festivalskoj večeri, a stečenim poznanstvima i kontaktima možda osigurati i snimanje audio materijala.

Prijave se šalju isključivo na mail adresu krv@tmk.hr. Naslov prijave mora biti KRV (vrsta žanra) PRIJAVA 2014. Svaka prijava mora sadržavati: naziv benda, broj članova, opis benda, žanr, biografiju, barem dvije skladbe u mp3 formatu ili link za audio ili video materijal (youtube, soundcloud, mixcloud). Prijave su otvorene do 1. lipnja 2014. Sve sudionike ćemo putem mail-a obavijestiti o rezultatima natječajima kao i o točnom terminu nastupa na festivalu.

krv.tmk.hr