Zaželi dobrodošlicu Dubiozi i osvoji VIP ulaznice

Jedna od najčešćih praksi Dubioza Kolektiva snimanje je kratkih videa kojima pozivaju publiku na svoje koncerte. U njima bend priča, pjeva, demonstrira borilačke vještine ili na svoj način interpretira poznate pjesme. Za koncert u Splitu (kojeg je bend najavio u razgovoru za split.com.hr) prepjevali su tako "Nadalinu", kultni hit Olivera Dragojevića i Borisa Dvornika, poručivši da sve čeka "dobra spiza i još bolja loza kad u Splitu svira Dubioza".

Upravo njihovi filmići temelj su akcije smišljene prvi put za splitski koncert i posebno podržane od strane benda. Naime, okrenuli bi priču i dali fanovima šansu da se pokažu pred bendom. Radio Dalmacija pokrenula je akciju "Pozdrav iz Dalmacije" u kojoj se pozivaju svi fanovi Dubioze, da snime svoj video dobrodošlice bendu!

Video treba biti duhovit, kreativan, zabavan, seksi, uzbudljiv i originalan, a snimiti se može svakom opremom za snimanje (mobiteli, kamere) u bilo kojem trajanju. Kao što se vidi iz Dubiozinih filmova najvažnija je ideja, a s obzirom da akcija ima rok trajanja prilično je važna i brzina.

Video treba uploadati na YouTube ili Vimeo ili bilo koji internetski servis za razmjenu video sadržaja i link postati na Facebook eventu za splitski koncert.

Akcija kreće danas i traje do srijede, 26. veljače u 15:00. Film koji skupi najviše likeova do 26.2. u 15:00 osvojit će pet VIP ulaznica za koncert i upoznavanje sa članovima Dubioze! Drugo i treće mjesto bit će nagrađeni ulaznicama za koncert.

Naravno, svaki video koji na bilo kojoj osnovi vrijeđa, napada, služi se neprimjerenim riječnikom ili elementima koji su protuzakoniti neće se moći natjecati.