Žuvi objavio spot za 'Pare ili muf'

Splitski reper Žuvi objavio je svoj prvi službeni singl i video spot za traku 'Pare ili muf', u suradnji sa izdavačkom kućom Croatia Records. To je tipična gradska priča, o poštenom distributeru meda koji pred sobom ima težak izbor: najbolja mušterija je ujedno i cura u koji je zaljubljen. Žuvi mora birati, kao što naslov pjesme kaže...

Tekst pjesme potpisuje Žuvi, dok je glazbenu produkciju odradio Vojko Vrućina, član skupina Kiša metaka i Dječaci. Za miks je zaslužan još jedan član Kiše, DJ VRH, dok je mastering odradio Goran Martinac. Aranžman potpisuje TBF-ov Saša Antić.

Produkciju spota, koji prati priču pjesme,  potpisuje kreativna ekipa iz Studija Baranda, a u spotu se među glavnim akterima osim Vojka i Saše pojavljuje i Luka iz Sile nečiste, kao i neke druge lokalne face. U ulozi Žuvijeve najvjernije mušterije, tu je zvijezda Big Brothera, Steffani Banić.

Uz režiju i produkciju Studija Barande, spot su realizirali snimatelj Rino Barbir i montažer Dragan Đokić.

Žuvi već desetak godina radi kao solo reper, te kao član splitske grupe Ruganje, a prije nekoliko godina karijeru je ojačao formiranjem dvojca sa Krešom Bengalkom iz Kiše metaka. Njih dvojica iza sebe imaju projekt Krešo i Žuvi, undreground hit album 'Brokva', i debelu kolekciju uličnih himni.

'Pare ili muf' je instant klasik, zarazni ljetni hit kojeg ćete sigurno preslušavati mjesecima.