Galerija / Kako bi izgledala Matejuška s hidroavionima

European Coastal Airlines ustupio je Splitskom portalu svoje projekte pristaništa kod Matejuške, koji negira tvrdnje da bi hidroavioni pristajali uz veliki mul splitske ribarske lučice i popularnog okupljališta.

Galerija / Od Rive do Bena po olujnom jugu

Ovog vikenda u Splitu su se spojila dva godišnja doba, s jedne strane proljeće s druge jesen no svakako ne zima iako smo u kalendarskom srcu iste. Osim olujnog juga, valja zabilježit i užasno lošu vidljivost zbog pijeska koji je zbog jakog strujanja u Dalmaciju stigao ravno iz Sahare!

Galerija / Zračno jedrenje u Sinju

Galerija / Pogled na Split s Mosora

Galerija / Šetalište Luke Botića pod novom rasvjetom

Galerija / U mraku splitskog "metroa"

Galerija / Sunčani Badnjak u Splitu

Galerija / Dioklecijanov akvedukt

Otkrijte tajne koje skriva splitsko podzemlje i prošetajte se kroz antički rimski vodovod. Tekst se nalazi ovdje: http://www.split.com.hr/novosti/vijesti/tajne-dioklecijanovog-podzemlja

Galerija / Crometeo proslavio 10. rođendan

Galerija / Humanitarna subota u Splitu

Mnoge humanitarne akcije jutros su se održale u Splitu: tradicionalni Mostov buvljak "A di si ti?", Frama Gospe od Zdravlja iz Splita prikupljala je hranu za siromašne, Lions klub Dioklecijan u Fotoklubu Splitu imao je second hand shop, a prikupljena sredstva darovat će udruzi DYXY te Hrvatski Caritas na Rivi je prodavao kolače i blagdanske artikle (čestitke, ukrase i sl.), a sav prihod ići će za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja koje će Božić provesti u Caritasovoj sigurnoj kući.

Galerija / Suton na Katalinku

Prije šest dana, povodom blagdana Sv. Nikole, svjetionik na Katalinića brigu ponovno je zabljesnuo u punom sjaju. Fasada je potpuno obnovljena, a iz unutrašnjosti se probija blaga zelenkasta svjetlost. Pogledajte kakva je atomsfera bila jučer u suton na mirnom splitskom brežuljku.

Galerija / Advent u Splitu

Pogledajte kako izgleda Split okupan tisućama žaruljica, te kakva je atmosfera na balgdanskom sajmu na Rivi.

Galerija / Marcvs Marvlvs Spalatensis, kafić i knjižara

Galerija / Pogled u splitski ZOO

Prošetali smo splitskim zoološkim vrtom. Pogledajte u kakvom se stanju nalazi ovaj objekt na Marjanu i koje se sve životinje tamo nalaze.

Galerija / Đir priko grada 4.10.2013.

Galerija / Queen Elizabeth u Splitu

Sa 294 metra dužine, 8 metara gaza, 90,901 tonom istisnine i 16 paluba, Queen Elizabeth je najveći brod koji je ikada pristao u splitsku luku. Dulji 25 metara i dvostruko teži od Titanica, ovaj brod krstari cijelim svijetom. Danas je posjetio i naš grad.

Galerija / Split - spektakularne fotografije iz zraka

Pogledajte najnoviju galeriju našeg letećeg fotografa. :)

Galerija / Dioklecijanus tabanus

Galerija / Otkriven spomenik 4. gardijskoj brigadi

Galerija / Četiri ljetne noćne izložbe pasa - Split 2013.

Galerija / Fešta sv.Duje