Splitska.tiramola na 20. A di si ti!?

Udruga za promociju kulture mladih "Splitski portal"već tradicionano sa Splitskom.tiramolom sudjeluluje na humanitarnoj akciji udruge MoST A di si ti!?

Pronađite naš štand na Rivi, kupite fotografiju mladih fotografkinja i fotografa i time podržite 20. jubilarnu akciju A DI SI TI!? koja starta sutra s početkom u 9 h, u sklopu koje se već tradicionalno u mjesecu prosincu prikuplja pomoć za korisnike/ce, te za uređenje i opremanje prostora Centra za beskućnike/ce. Sva sredstva prikupljena ovogodišnjom akcijom biti će namijenjena korisnicima, uređenju i opremanju prostora i bolesničke sobe u Centru za beskućnike. Ako ne stignete u subotu na Rivu, fotografije možete kupiti izravno u Galeriji fotografija Fotokluba Split, a sredstva donirati na poseban račun udruge MoSt.

Na natječaj koji je raspisala Udruga za promociju kulture mladih "Splitski portal" ove se godine odazvalo 62 autora/ica mlađih od 30 godina,a na izložbi možete pogledati 77 fotografija od  34 odabranih autora/ica. Postav ove tradicionalne izložbe ovog puta odabrao je višestruko nagrađivani  fotoreporter Zvonimir Barišin.
Izložba fotografija "Splitska.tiramola", po prvi put se održala prije 16 godina i od samog početka ima sasvim jednostavan koncept. Sve izložene fotografije su snimljene u Splitu, a autori na dan otvaranja još nisu proslavili 30. rođendan.

Hvala svim mladim odabranim fotografkinjama i fotografima koji su donirali fotografije!

 

U G A L E R I J I pogledajte koje fotografije možete kupiti i tako podržati 20. humanitarnu akciju A DI SI TI!?