Uoči Valentinova, uživajte uz show - Cabaret à la carte !

Ljubitelji cabareta i mjuzikla, kao i svi drugi ljubitelji smijeha i zabave, u subotu, 5. veljače u 20h, u Gradskom kazalištu lutaka Split, imaju priliku uživati u sjajnom kolektivu i sjajnoj predstavi - Cabaret à la carte

Riječ je o 'džepnom mjuziklu', pravom kabaretskom showu s glazbom uživo. 

Cabaret à la carte nastao je 2015. godine i od tada se izvodi na najrazličitijim pozornicama i festivalima u zemlji i regiji. Sastav od sedmero izvođača nudi pravi kabaretski doživljaj, uz kostimirane i koreografirane plesno – glazbene brojeve, vrlo direktnu komunikaciju s publikom i zabavan koncept. 

U izvedbi Cabaret à la cartea uživat ćete u domaćim evergreen hitovima i hitovima starog Brodwayja, uz neke nove aranžmane, autorske koreografije, scenske finte i dosjetke. 

Za ovaj nastup pripremaju nekoliko novih brojeva, stoga će i oni koji su već imali prilike prisustvovati njihovom nastupu moći vidjeti sasvim svježe materijale!

Sastav čini šareni septet: Karolina Šuša (koreografkinja, plesačica i pjevačica), Pera Ferić (klavijaturistica), Jelena Galić (kontrabasistica), Igor Ivanović (klarinetist i saksofonist), Mijo Vrvilo (bubnjar) i plesačice Ana Maria Prijić i Klara Carev.

«Ovaj projekt smo započeli u kompletno ženskom sastavu, i s vremenom smo ipak prihvatili i pojačali se članovima snažnijeg spola, zadržavši pritom izrazito snažnu žensku energiju nastupa.» – kazala nam je autorica Karolina Šuša

Nakon brojnih nastupa u državi i regiji, ovaj putujući kostimirani show zaustavit će se nakratko i na najljupkijoj kazališnoj pozornici u gradu – u Gradskom kazalištu lutaka. 

Dvadesete godine ovog stoljeća ponovo su, baš kao dvadesete prošlog stoljeća, vrijeme zabrana i neke vrste prohibicije. Uživajmo na onoj ljepšoj strani dvadesetih - prisjetimo se šarmantnog i pomalo zaboravljenog stila koji uvijek razigra i dlanove i srca.

Probajte Cabaret à la carte, fin je!

Program je podržala Splitsko – dalmatinska županija

Cijena ulaznice: 

Pretprodaja: 60 kn

Na dan izvedbe: 70 kn

Karte su dostupne na www.adriaticket.com ili u kazalištu sat vremena prije predstave.

Na ulazu je potrebno pokazati Covid potvrdu ili negativan rezultat testa.