Vodimo vas na koncert Amire Medunjanin

Jedanaesto izdanje glazbene manifestacije San Sustipanske noći održat će se u utorak, 11. srpnja i srijedu 12. srpnja na Sustipanu. Prvi dan otvorit će do sada neviđenim nastupom Petar Grašo & Grand acoustic band featuring Ante Gelo, a drugi dan nastupa Amira Medunjanin & Vortex strings.

Ulaznice za oba koncerta su puštene u prodaju, a mogu se pronaći na prodajnom mjestu u splitskom restoranu Corto Maltese, u ulici Obrov 7 i online na Adriaticket. Cijena ulaznice za oba koncerta do 30. lipnja iznosi 25 €, a od 1. srpnja cijena je 30 €.

Već danas dođite do svoje ulaznice za jedinstveni nastup Petra Graše & Grand acoustic benda featuring Ante Gelo na linku, a Amira Medunjanin prva je rasprodala koncert 2015. godine na Sustipanu, zato ne čekajte i na vrijeme osigurajte svoje mjesto pod zvijezdama na linku.

Sve informacije o koncertima mogu se pratiti na Facebook i Instagram stranici San Sustipanske noći.

Jednog našeg vjernog čitatelja ili čitateljicu nagradit ćemo s dvije ulaznice, a sve što trebate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje koje glasi: Kako se zove Amirin debitantski album ?

Odgovore šaljite na portal@split.com.hr, a dobitnika/cu odaberemo u nedjelju.