DPH Berlin osigurao mjesto u tematskom parku

Društvima prijatelja Hajduka čije će ime krasiti budući tematski park na Poljudu priključio se i DPH Berlin čiji su predstavnici uoči prijateljske utakmice Hajduka i Gornika posjetili Odjel za članstvo te su u sklopu projekta „Za sva vrimena“ donirali 7.500 kuna.

Prijatelji Hajduka iz Berlina su udrugu osnovali prije više od dvije i pol godine, a trenutno broje 164 člana. Osim po promicanju hajdučkih vrijednosti i organizaciji Bile noći te sudjelovanju na summitu DPH dijaspore uključeni su i u dobrotvorne akcije među kojima se ističe obnova Vukovarskog vodotornja.

- Već od samog početka projekta otkupa dionica aktivno sudjelujemo u skupljanju sredstava. U prvoj fazi je desetak naših članova doniralo za ime na dresu, drugoj fazi se također priključio solidan broj članova koji može i mora bit veći. Mi kao Društvo smo, naravno, postavili kao cilj osigurati naše ime u tematskom parku, što smo na kraju i uspjeli. Ovom prilikom još jednom pozivamo sve naše članove i navijače koji još nisu dio priče da se čim prije uključe s određenim mjesečnim ili godišnjim iznosom donacije. Hajduk je sastavni dio identiteta svakog navijača i svaki član mora osjećati potrebu i želju da Hajduk ostane u vlasništvu onih koji ga najviše vole i cijene: nas navijača - rekla je Josipa Žuljević, dopredsjednica DPH Berlin.

Navijači se u projekt mogu uključiti s manjim mjesečnim donacijama (od 27 do 150 kn) ili godišnjim donacijama (od 324 do 1800 kn) i to dolaskom u Odjel za članstvo na Poljud (08-20h) ili putem web stranice www.nashajduk.hr.