LJUBAV NA PRVI POGLED: I malonogometaši iz Brazila postali dio hajdučke obitelji

Dudu i Lucas, malonogometaši MNK Novo Vrijeme iz Makarske, pridružili su se brojnoj obitelji članova Hajduka i tako proširili broj zaljubljenika u Hajduk diljem svijeta.

Naime, Dudu je još prošle godine bio na nekim utakmicama i to na sjeveru, a dugo su čekali da im se raspored poklopi da mogu i ove godine doći na Poljud. Želja im se ostvarila upravo za derbi i makarski Brazilci jednostavno su se zaljubili. Kako kažu, nisu znali da se i u Hrvatskoj na stadionu može pronaći takva brazilska atmosfera, a Lucas je otkrio da još od utakmice pjevuši stalno „ajde Hajduče“.

Lucas je bivši igrač Corinthiansa, međutim navijač je Sao Paula i bio je često na njihovim velikim derbijima i kaže da je atmosfera u Splitu bila kao u Brazilu.

Dudu, inače i prvi strijelac hrvatske malonogometne lige, je i kod kuće, u Fortalezi, socio-torcedor kluba za koji navija, brazilskog prvoligaša Ceare, u koji je učlanio i cijelu obitelj kao i dvogodišnju kćerkicu koju već redovito vodi na stadion kad je kući i kaže da mu je sljedeća želja odvesti je i na utakmicu Hajduka.

Simpatični Brazilci učlanili su se u Društvo prijatelja Hajduka Makarska, a krilatica „i na kraju svita“ dobila još jednu potvrdu. Član Hajduka osim u Odjelu za članstvo možete postati i online, putem www.hajduk.hr.