Popij pivu i osiguraj kunu Hajduku (+ nagradna igra)

Carlsberg Croatia i HNK Hajduk unaprijedili su ugovor o sponzorskoj suradnji te su danas s Hajdučkim pivom, novim pivskim brendom namijenjenim isključivo Dalmaciji, najavili zajedničku akciju „Kuna za Hajduka“ kojom navijačima omogućuju neposredno sudjelovanje i doprinos radu kluba.

Tako će navijači sa svakom kupljenom litrom Hajdučkog piva doprinijeti s jednom kunom stvaranju fonda kojim će raspolagati HNK Hajduk. Akcija „Kuna za Hajduka“ odvijat će se na području cijele Dalmacije i odvijat će se za vrijeme trajanja sezone od 18. srpnja do 31. prosinca 2012. godine, dok nastavak akcije slijedi od 1. travnja 2013. godine do kraja sezone, nakon čega će se evaluirati postignuti rezultati zajedničke suradnje i definirati okviri nastavka iste.  

Marin Brbić, predsjednik HNK Hajduk:
- Zadovoljstvo mi je što smo s našim partnerima iz Carlsberga osim novog ugovora o sponzorstvu osnažili suradnju i kroz zajedničku promociju novog proizvoda – piva Hajdučko, dio prihoda od kojeg će ići klubu. Hajduk će taj prihod ulagati u razvoj našeg igračkog kadra i stoga pozivam sve navijače i prijatelje Hajduka da podrže naš Hajduk uz ovaj novi, 'hajdučki' proizvod iz Carlsberga.

 

Ovom prigodom splitski.portal dijeli poklone, i to pet t-shirt majica "Hajdučkog piva", a priliku ih imaju osvojiti oni koji na mail portal@split.com.hr pošalju svoje podatke.
Pet pobjednika ćemo proglasiti u petak u podne, na našoj FB stranici.