Prijavite se na 5. Jesenice Open 2015

 

Peti turnir Jesenice open 2015. počinje 17.07., a prijave su do 15.07. na mobitel 098 916 0159 (Duško Ivanišević), u caffe baru „ Jure“ Sumpetar i preko facebook stranice „Jesenice Open“ i profila  „Udruga Jesenice“.

Ekipe se prijavljuje pod imenom, te imenima igrača uz obavezan kontakt broj.

Izvlačenje parova je javno 16.07.  u caffe bar „Jure“ Sumpetar, a službene objave su na Facebook stranici Jesenice Open i zidu Udruge Jesenice.

Nagrade za prvo mjesto su pehar i 1000kn, drugo mjesto pehar i 400kn.

 Organizator je  udruga  Jesenice (udruga za očuvanje starih sela Jesenica  i  starih običaja).

Turnir se održava svake godine u drugom dijelu srpnja, a  2014. je bio i božićni turnir.

Turnir se igra po kup sistemu, na ispadanje, igra se 3 igrača protiv 3 takozvani cageball. Utakmice traju 2 puta po 12 minuta. Odmor između poluvremena je 3 minute.
Cijela organizacija je na volonterskoj osnovi kao i suci. Uplate su po igraču 30 kuna, broj igrača (zamjena) je neograničen.

Prvi turnir 2012. godine je skupio 28 ekipa. i preko 130 učesnika, od profesionalaca do amatera. Ekipa „Ne znan ja“ (Robert Spain, Robert Zemunik, Ivan Zemunik  i Duje Spain ) su osvajači prvog turnira sa pobjedom 2-0 u finalu protiv ekipe Dice Orija.

Drugi turnir 2013. je skupio 33 ekipe. Ekipa „Paško“( Božo Predojević, Mario Bartulović, Stanko Šušak i Frane Pleić )  su u finalu pobijedili ekipu „3dcl“ sa rezltatom 4-3.

Treći tradicionalni turnir 2014. je skupio 26 ekipa. Ekipa „'97“ (Petar Baraban, Marin Roguljić i Dominik Jerončić) osvajaju turnir protiv ekipe „Suvi Potok original“ koja je u polufinalu nadmoćno izbacila ekipu „3dcl“.

Četvrti turnir je bio božićni turnir u prosincu 2014. skupio je 28 ekipa. Ekipa „3dcl“ (Duje Klarić, Mijo Manduric i Ante Dragošević)  su početak prosinca stalno igrali na terenu „Blagajna“ uvježbavali 3 na 3  i znalo se da ovaj put osvajaju „kantu“ (pehar). U polufinalu su pobjedili ekipu „Suvi Potok original“ i revanširali se za bolni poraz iz predhodnog turnira. Naime „Suvi Potok original“ je izbacio „Štrumfove“ jedne od favorita turnira i olakšao put „3dcl“.

Ekipa „3dcl“ su u finalu bez problema, nadmoćno protiv ekipe „Caffe bar Biser“ osvojili i ovaj turnir.