Rekordan interes za Hajduka, u pet kola izgubili samo dva boda

U četiri poljudske utakmice ove sezone, a koje su mogli pratiti i gledatelji, bilo je čak 74 tisuća navijača. Ako izuzmemo dvoboj protiv Turnova gdje publike nije smjelo biti, najviše je bilo protiv Dile, najmanje protiv Hrvatskog dragovoljca. No, sve su to za hrvatske prilike brojke - rekordne!

U prosjeku je to čak 18.500 gledatelja po utakmici! A na Poljudu su gostovali Rijeka (25 tisuća), Dila (30 tisuća), Hrvatski dragovoljac (9 tisuća) i Slaven Belupo (10 tisuća). Idući poljudski gost je tek sredinom rujna zagrebački Dinamo, pa nema sumnje da će prosjek i porasti, piše službena stranica Hajduka.

A izvrsno su nogometaši Igora Tudora krenuli u novu sezonu HNL-a, jer nakon pet odigranih utakmica neporaženi su pri vrhu, s četiri pobjede i jednim remijem, uz 13 osvojenih bodova od 15 mogućih. Najmanje izgubljenih bodova u dosadašnjem dijelu sezonu ima upravo Hajduk, samo dva, i to zbog remija s Rijekom. Prava šteta, jer i u tom su dvoboju bijeli bili blizu punom plijenu...


Mlada momčad Hajduka ima i najbolju gol-razliku, postigli su Bijeli 12 golova u pet utakmica, primili samo tri. No pred njima su sada tri gostovanja u osam dana, protiv Istre 1961, Lokomotive i Osijeka. Prava prigoda da pokažu kako se gine za bijeli dres!


FOTOGALERIJU UTAKMICE PROTIV SLAVENA BELUPA POGLEDAJTE OVDJE