Dani humanitarnosti i solidarnosti u Klubu mladih Split

Dani humanitarnosti i solidarnosti u Klubu mladih započinju u srijedu, 14.10., kad će se od 19 do 22 h održati besplatno šminkanje zainteresiranih djevojaka (i mladića koji iskažu interes J) pod palicom Ivane Granić, naše volonterke koja održava tečajeve šminkanja, piše za portal Šminkerica i vodi svoj blog #ChicTips.

U petak, 16.10., od 19 h u Klubu mladih možete zaigrati na Pictionary, Rizik, Game of thrones, Poker, različite karte, Tikal, Čovječe ne ljuti se i sl., a možete ponijeti i svoje društvene igre.

Osim toga, opet ćete moći zaigrati Go Heart, društvenu igru baziranu na ljudskim vrijednostima i upoznavanjima, ujedno drugoplasiranu na ovogodišnjem Poduzetničkom kampu u Solinu! Pravila će vam objasniti i s vama zaigrati sami kreatori - Vanja Pastuović i Nikola Barbarić. 

Znamo, znamo, i ovako zvuči prezanimljivo, ali svemu ovome dodat ćemo i humanitarnu notu; kotizacija za sudjelovanje bit će donacija za Socijalnu samoposlugu Solidarnost Split.

Što možete donirati? Konzerviranu hranu, tjesteninu, šećer, ulje, higijenske potrepštine, sredstva za čišćenje, bilježnice, pernice, bojice...Odaberite sami!