Prijavi se na Student Business Academy

U studenom 2015. na Ekonomskom fakultetu u Splitu otvoren je Studentski poduzetnički inkubator za sve studente Sveučilišta, kroz kojeg mladi imaju pristup tehnički opremljenom coworking prostoru, te dobivaju mentorsku podršku u razvoju svojih poslovnih modela i projekata. Osim prostora i mentora, imaju različite edukacije i radionice, networking evente, poslovno savjetovanje i podršku i pripremu za nacionalna i međunarodna natjecanja.

Ukupna vrijednost projekta otvaranja Inkubatora iznosi 302.450,00 kn. Projekt je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013., s 288.047,61 kuna.

SPI prima nove članove jednom po semestru, te su trenutno u tijeku prijave za ljetni semestar. Studenti koji se prijave imati će priliku sudjelovati u programu Student Business Academy.

Zašto sudjelovati u programu Student Business Academy?

Sudionici će uz mentore (profesore i poduzetnike) naučiti kako kritički sagledati svoj poslovni plan, kako razviti svoju ideju te će imati konstantnu podršku mentora u daljnjoj realizaciji njihovih projekata. Studenti će kroz program naučiti kako razviti i implementirati svoju ideju, te će dobiti znanja iz različitih područja važnih za razvitak poslovanja (financije, marketing, rad s klijentima, menadžment i drugi). Trajanje programa je 6 tjedana, nakon čega studenti koji uspješno završe program nastavljaju rad s mentorima unutar Studentskog poduzetničkog inkubatora.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete na spi.efst.hr/prijava, a rok za prijavu je 10. ožujka 2016.    
Sve dodatne informacije možete pronaći na web stranici i Facebook stranici Studentskog poduzetničkog inkubatora.