Znanstveni kutak:Dokazi u medicini

"Revolucionarne biljne kapsule za mršavljenje!"
"Kvantno magnetna analiza stanja organizma!"
"Gripa kao rukom odnesena samo uz posebnu biljnu tinkturu!"

Zasigurno ste naletjeli na jedan od ovih ili slične naslove koji nas svakodnevno bombardiraju sa TV ekrana, web stranica, mailova i sličnog. Zanima vas ima li kakve istine iza njih? Pitate se što je s onim konopljinim uljem, koliko zapravo marihuana šteti, postoji li efikasan lijek za poboljšanje koncentracije u doba ispitnih rokova...?

Sve te informacije možete pronaći i sami, a kako biste bili sigurni da su zbilja točne, morate znati i gdje tražiti! Tu na scenu stupa novi portal Dokazi u medicini, iza kojeg, zajedno s grupom suradnika, stoji prof.dr.sc. Livia Puljak s Medicinskog fakulteta u Splitu. 

Prof.dr.sc. Livia Puljak gošća je prvog Znanstvenog kutka (10.2.2015.u 18 h u Klubu mladih Split), projekta koji će se jednom mjesečno realizirati u organizaciji splitskih studenata i Kluba mladih Split.

Dakle, u prvom izdanju Znanstvenog kutka imat ćete priliku, osim o samom projektu, doznati sve o portalu Dokazi u medicini, radu u znanosti, medicinskim obmanama i istinama! U opuštenoj atmosferi Kluba mladih, uz kavu ili čaj, informirajte se, postavljajte pitanja i provedite ugodnu večer u društvu s našim priznatim znanstvenicima!