Dvodnevni Bačvice Beach Festival za samo 75 kuna

Stigla je i potvrda prvog DJ imena. To je britanski producent i remikser DJ Dave Clarke, utjecajno lice techno glazbe i osoba koju nazivaju "barunom" ovog žanra.

Ulaznice za Mišu u Spaladiumu krenule u prodaju

Da će koncert biti rasprodan ne treba sumnjati, stoga na vrijeme osigurajte svoje mjesto za koncert o kojem će se dugo pričati.

Drugi Bačvice Beach Festival u prvom vikendu kolovoza

Iako još nema informacija o izvođačima, ne treba sumnjati kako će party u plićaku omiljene plaže ponovo biti pun pogodak

SARS: Pjesme Dina Dvornika često me podsjete na djetinstvo

Sve pohvale za Dječake i za TBF s kojima smo se često susretali na festivalima širom regije. Čak smo i napravili jednu suradnju sa Sašom iz TBF-a na prethodnom albumu za pjesmu "Malo mi je falilo"...

Koncesionar Zlatnog rata: Oštro se protivimo Ultra festivalu na našoj plaži

Hvar je odbio parijanere, na prepreke su naišli i u Bolu, a da ta 'pijana balavurdija' ipak samo pošalje eure i ostane kod kuće?

Talentirani s-KK-arface izlaze iz okvira

Inspiraciju, kako sami kažu, pronalaze u apsolutno svemu oko sebe i svemu mogu pridodati svoju viziju. Na taj način nastaju i njihova djela u raznolikim tehnikama s kojima se podjednako snalaze bez problema jer im eksperiment nije ni najmanje stran.

Ultra Beach party ovog ljeta na plaži Zlatni rat

Ultra Beach će se održati 15. srpnja, dakle s danom pauze nakon tri dana festivala Ultra Europe na Poljudu, što je novost u odnosu na prošlu godinu kada je svita od 5000 parijanera istog jutra iz Splita morala ploviti na Hvar.

Na Rivi uskoro 'parking' za bicikle

Grad Split dobio je 2012. godine na korištenje 16 držača za bicikle, a Upravni odjel za komunalno redarstvo odlučio ih je tijekom ovog mjeseca postaviti ispred važnijih institucija, te na obodu Rive.

Pirja uskoro opet odlazi na remont

Nedavno je netko vozilom udario u lijevak fontane te je znatno oštetio, stoga je Upravni odjel izdao nalog Parkovima i nasadima da se pristupi sanaciji...

Baldasar u Noći muzeja parkirao na mjestu za invalide

Nekoliko građana poslalao nam je fotografije službenog automobila splitskog gradonačelnika Baldasara koji je pored Đardina u petak navečer bio parkiran na mjestu predviđenom za invalide.

Lepa Brena: U srpnju nastupam u Splitu!

Doista se neizmjerno veselim nastupima u Hrvatskoj i poručujem mojoj vjernoj publici da od mene i dalje mogu očekivati ništa manje nego pravi spektakl veselih pjesama i nezaboravne zabave.

Hrvatima 5000 ulaznica za Ultru po nižoj cijeni

Jednodnevne ulaznice moći će se kupiti tek u zadnjim tjednima uoči festivala, i cijena će im se zasigurno kretati između 250 i 300 kuna za jedan dan.

Prvi trailer 'splitske' Igre prijestolja ove nedjelje

Producenti serije "Igra prijestolja" počeli su nabrijavati obožavatelje na četvrtu sezonu koju će HBO početi prikazivati 6. travnja.

Gypsy Mambo Kočani: Zbog Splita smo odbili druge ponude

Mi nismo iz Srbije, pa iako imamo poštovanje prema svim narodima, Romima iz Srbije, Hrvatske ili neke treće države, nije korektno da naš nastup gradonačelnik Splita opisuje kao palanački vašar.

Baldasar zabranio reprizu dočeka s romskim orkestrom

Nakon prošlogodišnjeg zatvaranja Božićnog sajma i svirke romskog orkestra na Rivi prošle subote, isti show trebali smo slušati i večeras na reprizi Dočeka no gradonačelniku Baldasara...